Кметът на Пловдив, министърът на икономиката Емил Караниколов, Ахмет Байрактар, президент

...
Кметът на Пловдив, министърът на икономиката Емил Караниколов, Ахмет Байрактар, президент
Коментари Харесай

Започна изграждането на още един нов завод край Пловдив! Следваща стъпка - производство на автомобили?

Кметът на Пловдив, министърът на икономиката Емил Караниколов, Ахмет Байрактар, президент на " Одело Фарба Лайтинг Груп “ и кметицата на Куклен направиха алегорична първа копка на високотехнологичен цех за задните светлини на " Мерцедес “, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Иван Тотев съобщи, че с темповете на развиване на Пловдив скоро тук може да се открие и цех за коли. 

Чрез записаната у нас " Одело Фарба България “ турската компания ще влага до 2023 година поетапно 40.6 милиона евро в 3 завода и парк за поддоставчици. Изпълнител на обекта е " Сиенит строителна група “ ЕАД, а планът е направен от екип на " Архитектурно дизайнерско студио ", с водещ архитект арх. Георги Стоянов.

Общата повърхност на имота е 92 000 кв.м, като първият цех ще е върху 23 000 кв.м. По предварителни планове серийното произвеждане в него ще стартира през декември 2020 година През 2023-2024 година би трябвало да бъде издигнат вторият цех, цех за електроника и парк за поддоставчици са планувани за интервала 2021-2023 г.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР